Kuptimi i shkronjavNqs emri jot-e fillon me A, ju pelqen romantika shume,dhe jeni shum romantik-e jeni njerz te drejt, ju shini qfare merni, ju jeni pasionant / . ju keni qef me hanger shume, por nganj?her? nuk keni kohe. nganj?her? jeni domineer. ju nganjehere provokoni tjer njerz, por edhe te kujdeshume.

B
Nese emri jot fillon me B, ju jeni shume miq?sor / miq?sore, jeni SHUME te menqur!. ne shprehje jeni shume privat. jeni i/e vendosur.

C
Nese emri jot fillon me C, ju jeni shume te shoq?ruesh?m, keni shume shok / shoqe, edhe per ju oshte important per me pas nje marr?dh?nie.

D
Nese emri jot fillon me D, jeni shume i/e vendosur. ju jeni TEPER passionat//e besuar, dhe i/e fort? ne p?rfshirje ton. por edhe nganj?her? xheloza, edhe zot?rues/e. ju jeni i kujdessh?m / e kujdesshme,

E
Nese emri jot fillon me E, keni qef me fol shume, ju pelqen me lexo, edhe i perferoni njer?z qe jan inteligjent / inteligjente. ju flirtoni shume, por edhe nuk e hetoni.

F
Nese emri jot fillon me F, ju jeni SHUME romantik, edhe FLIRTATIOUS! , por kur e gjejni at te dashur ju e nalni ket, edhe p?rq?ndrojni te dashurin/en ton. ju pelqen gjithqka nga dashurija, ju jeni ?nd?rrues / ?nd?rruese,
jeni shume i/e besuar, dhe shume shpirtmadh / shpirtmadhe, jeni e, sensuous, edhe ne private jeni passionant/e. jeni extravagant/e. jeni edhe trim / trime, por edhe nganj?her? joserioz / joserioze, jeni edhe shume qesharak / qesharake.

G
Nese emri jot fillon me G, ju jeni SHUME inteligjent/e! edhe shume i/e v?shtir?.

H
Nese emri jot fillon me H, keni puthjet te passionant/e, jeni sensaul, dhe te i/e qet? ne privat, por nganj?her? i/e lart?. jeni edhe shume i kujdessh?m / e kujdesshme.

I
Nese emri jot fillon me I, oshte shume i r?nd?sish?m / e r?nd?sishme per ju me me pas nje marr?dh?nie. jeni ma shume sensaul . edhe nazeli / nazelie.

J
jeni fizik / fizike, jeni romantike.

K
ju jeni SHUME josh?s / josh?se passionant, por edhe i turpsh?m / e turpshme, i tinzar / e tinzare, e merni dashnin per serioze. jeni edhe SHUME shpirtmadh / shpirtmadhe.

L
jeni shume romantik, ju pelqen me gudulis shume, jeni magjeps?s / magjeps?se, elegant, por edhe te menqur.

M
jeni shume emocional/e, xheloza, edhe zot?rues/e, jeni edhe te dashu, edhe te kujdeshume.

N
ju ndosta jeni i pafajsh?m / e pafajshme, por pamjee juaj mund me qillo rren?. ju pelqen me ndaj gjithqka,

O
jeni Passionant, dhe te turpshum/e, i/e dhemshur, por edhe zot?rues/e.

P
jeni shume shoq?ruesh?m, edhe keni qef me flirt shume!. jeni edhe romantik.

Q
jeni t?rheq?s / t?rheq?se, ju pelqen k?rcimi, keni qef me shkru, jeni fizik / fizike.

R
jeni SHUME te MENQUR!, t?rheq?s / t?rheq?se oshte shume i r?nd?sish?m / e r?nd?sishme per ju. ne private jeni shume josh?s / josh?se, jeni te pershtatshem

S
jeni shume josh?s / josh?se por e perforoni biznesin mas shumti. jeni edhe romantik. jeni shume te kujdeshum.

T
ju pelqen gjithqka nga dashnija, jeni shume i ndjesh?m / e ndjeshme, romantik
U
ju jeni d?shir?madh / d?shir?madhe, ?nd?rrues / ?nd?rruese jeni bujar/e
partneri jot prefect dot ju japin shume hap?sir?, kur nuk jeni te dashuraura jeni te dashuruar me dashinin.

V
ju jeni unik/e, nevojit hap?sir?, liria, edhe eksitim, por edhe keni qef me prit.

W
jeni shume krenar / krenare, edhe i/e vendosur, ju vjen zer me marr p?rgjigje 'jo'. ju ndoshta nganj?her? e rritni mendjen. ju jeni romantik, edhe ?nd?rrues / ?nd?rruese, keni qef me luajtur loj? te dashuris.

X
ju nevojit nxita, ju perperoni veprimin, por edhe nganj?her? nuk e marreni dashinin per serioze.

Y
jeni shume romantik, edhe besnike. jeni te shinqert.

Z
ju jeni teper ROMANTIK!, dhe ?nd?rrues / ?nd?rruese, edhe nganj?her? ju beson qe me rrah dashni oshte per me hjek! jeni passionant, te epshor, dhe idealist. ju lehteshisht beheni te epshor, kalleni.

ORA
 
Advertisement
 
 
www.toony-tribex.page.tl 106644 visitors (289228 hits) TTooNy_TTriBeex@msn.com
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=